Blogia
tronka

Estafada per la Generalitat.

Estafada per la Generalitat.
Al Octubre del 2004, any del naixement de les meves filles bessones, vaig fer la sol·licitud al Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya per tal de percebre la prestació econòmica per infant a càrrec.

L'any 2005 la vàrem tornar a cobrar després d'acceptar la petició que ens van enviar per correu ordinari. Malauradament i sense que ens hagin sapigut dir el motiu, aquesta carta de confirmació d'ajuda no va ser rebuda l'any passat, el 2.006.

En cap moment la administració s'ha adreçat als pares per comunicar que hi hagués qualsevol problema amb la petició d'ajut (en la mateixa indica un codi que serveix per poder confirmar la sol·licitud via internet o telèfon i al no tenir el codi no es va poder confirmar) Si truques per demanar informació et diuen que això es un tràmit que ocupa tot l'any i que has d'esperar... fins que passa l'any i llavors ja no tens dret a cobrar.

Avui mateix m'he personat a les oficines del departament de Benestar i Família a on, això sí, de molt bones maneres, m'han dit que podia posar una reclamació per l'import no cobrat, però que ja m'avançaven que dubtaven molt que ho arribés a cobrar algun dia.

Perquè haig de deixar de percebre un ajut que en tot cas es l'única misèria que rebem de la Generalitat per un error que han comès ells? i encara ens sentim més indefensos al escoltar que, encara que es cert que es van equivocar al no remetre'ns la carta de confirmació l'any 2006, encara que tenim raó al demanar els diners que ens pertoquen i que s'han quedat "por la patilla", ni poden ni podem fer res al respecte.

Ja vàrem patir les incoherències d'una Generalitat que obre un nou ajut per naixement de bessons i ens informa de que no el podem percebre perquè les nenes han nascut 3 mesos abans del que hagués estat menester... què passa? que al haver nascut al 2004 ja no son bessones? que al tenir 3 mesos al entrar en vigor la llei ja no son bebès?

S'ha de tenir molta cara i poca vergonya per fer campanya dels ajuts per tenir quitxalla i després deixar que la gent es trobi amb aquestes misèries que et donen i a sobre, que has de reclamar gairebé suplicant. Indignant.

Lluitarem per que ens tornin el que es nostre, el que ens han esquilmat de mala manera i ho farem trucant a les portes que facin falta. Però, no sé perquè, em fa l'efecte que aquestes ajudes son només això, una bona e irreal publicitat per part de la Generalitat, que cada vegada s'ocupa menys de la seva gent.

0 comentarios